Golden Birthday

Ja må jag leva, ja må jag leva! Idag är det min gyllene födelsedag – my Golden Birthday – som man säger i USA. Det är när man fyller lika mycket som det datum man är född. För mig är det idag. 28 år den 28e mars. Det om något är värt att fira!

Smoothie och en halv banan. Löppass (nummer två i ordningen). Solen skiner och mitt i första 5-minuterslöpningen möter jag min BFF. Therese. Hon hakar på, så vi går och springer, går och springer. Jag som inte är van att springa med någon kämpar för att inte springa för fort – för då orkar jag inte länge. Hon som inte vet hur långt det är kvar av 5 minuter tänker hela tiden ”Är det inte klart snart? Är det inte klart snart?”. På något vänster klarar vi av hela min träning ihop. Det var riktigt kul.

Jag hann även med att träffa Mattias Sandberg – ägare till Optimal Träning, mitt sponsorgym – och snacka igenom Heartcore. Upplägget, vart vi befinner oss nu, vad jag ska göra framöver osv. Mycket trevligt samtal med en mycket trevlig prick! Han har varit med i game’et länge och har mycket vettiga saker innanför pannbenet. Jag fick en rundtur av träningscentret ute på Hammarö, där vi träffades, och provade ut en träningsjacka. Jag som aldrig blivit sponsrad förut tycker det här är mycket spännande – tänka sig, jag får kläder! När jag började prata med Marie mfl om att Optimal Träning eventuellt kunde sponsra mig så tänkte jag att jag kanske kunde få träna till halva priset.. Det här är så mycket mer än jag hade hoppats på.

Det var spännande att få höra hur planerna går för Optimal Träning – att det kommer att komma fler träningscentra framöver. Det är inte bara att Brygguddens anläggning ligger nära där jag bor, jag gillar verkligen deras koncept. Fräscha lokaler som är placerade i områden där folk faktiskt bor, inte ute på industriområden i ytterkanterna. Korta, effektiva träningspass som gör att man är där, ombytt, uppvärmd, tränad och duschad på en timme. Istället för två. Alla ska hinna med att träna. Och att det är öppet nästan dygnet runt! Äntligen ett gym som fattar grejen. Det jobbigaste är en söndag eftermiddag, när man tänker ”Hmm, tänk om jag skulle träna lite ikväll..?”, för att i nästa stund inse att gymmet stänger om 45 minuter. ”Hmmm, ja jo jag hinner ju, om jag packar väskan och sticker NU…” Tankepaus. ”Hmmmmm… Det blir allt stressigt…”

La soirée bjöd på fest och två tårtor. Den roligaste presenten var ett intyg om att jag redan avklarat Klassikern – med startnumret 1337. Elittävlare.

31.DSC_0328

31.DSC_0070

31.DSC_0073

31.DSC_0111

31.DSC_0080

31.DSC_0113

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera