Lite motgång

Årskontrollen visade att allt såg bra ut. Men det blev ändå lite backlash.

Eftersom jag har haft en inflammation i lung- och hjärtsäck så får jag inte träna hårt på ett tag.. Måste ta det väldigt lugnt i maj, sen smyga igång i juni och full fart från juli. Läkaren i Göteborg satte också stopp för Lidingöloppet i september. Det blir för kort om tid att träna upp mig om jag inte får börja på riktigt förrän i juli. Resterande lopp var han inte orolig för, men just löpningen är riktigt tuff.

Jag lyckades förhandla mig till att få träna Krav Maga i maj, men jag får inte ta i på uppvärmningen eller få upp pulsen särskilt mycket. Hehe, min doktor verkade inte ha stött på Krav Maga förut.

”Jaja, självförsvar kan du väl få träna. Det är ju inte ansträngande.”

Hmm. Okey. Visst. Om du säger det så.

Detta betyder att jag inte kan göra några fysiologiska tester den här veckan, vilket var inplanerat. Och jag får göra Lidingöloppet sist nästa år istället. Det vi drar igång med är således Vasaloppet i mars. Det ger oss lite mer tid, vilket är bra. Det gör också att jag inte får löpningen avklarad, vilket är tôlitt. Ser verkligen inte fram emot Lidingöloppet. Hade varit så skönt att göra det nu och sen kunna fokusera på resterande lopp. Men jag förstår absolut varför jag inte ska hitta på något dumt nu.

Det som drar ner mig är insikten att det fortfarande inte är jag som bestämmer över min kropp. Utan min kropp som bestämmer över mig. Detta är något jag måste lära mig att leva med. Verkar det som. Men ingenting som jag tycker om.

Vad är det man säger? Jag behöver inte gilla läget, men jag måste acceptera det.

48. citat

48.IMG_3223

, , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera