Lite ringrostig

Även om jag inte jobbar som dietist längre så är det svårt att inte tänka på dietisterna i Värmland som mina kollegor. Vi har ju jobbat ihop, vi har samma utbildning, vi tänker lika. ”Före detta kollega” låter helt fel.

Så imorse frukostade jag på Rosteriet med några av mina dietistkollegor. Anna, Anne-Li och Marina (jepp, Marina som ingår i Heartcore). Jag som inte dricker kaffe hade lite svårt att till fullo uppskatta Rosteriets utbud, men lyckades få mig en helt okey kopp te.

Efter ett inbokat besök på sjukhuset – jag kan verkligen inte hålla mig därifrån – gjorde jag något som var helt nytt för mig. Jag besökte en annan kollega som var inlagd på CSK. Det var kul att få gå till kiosken och välja ut bra tidningar och någon god choklad, traska in på avdelningen och överraska henne. Det är ju sånt som alla andra gör för mig hela tiden, så det var riktigt skoj att få göra det själv för en gångs skull. Vi snackade serier på Netflix, så nu har vi båda massvis att göra. Älskar Netflix.

44. Rosteriet 1

Rosteriet – entré.

44. Rosteriet 2
Rosteriet – café.

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera