Officiellt utskriven!

Yay! Igår eftermiddag fick jag komma hem på permission. Min plan var att slänga mig i duschen, hämta mamma i stan efter hennes möte och snabbt åka upp till universitetet där vi hade röstcoachning med min stämma, innan ordinarie körövning 18-21.

Det bidde inte så. Jag mådde så oerhört dåligt. Efter duschen fick jag lägga mig i sängen för att få lägenheten att sluta snurra. Jag klarade inte av att köra bil. Jag klarade knappt av att stå upp. Vet inte riktigt vad som hände. Lite ompyssel från mammas sida så fick jag i mig lite mat, men mycket mer än så orkade jag inte.

Idag blev jag officiellt utskriven. Efter lite prover (bara fyra stick den här gången) och en lång väntan. Wiha – äntligen fri! Jag firade med att slöa hela dagen.

Det är faktiskt en stor skillnad mellan att ligga på sjukhus och kolla serier, och ligga hemma i soffan och kolla serier. Home sweet home, cat dear cat!

43.IMG_3857

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera