På med tänkarhjälmen..!

Jag minns inte riktigt när jag senast hade en helg hemma…

I fredags hade jag och de andra sångfåglarna i A1 (min stämma i kören) pizza- och spelkväll hos Ellinor. Och inte spelade vi musik. Utan sällskapsspel. Yay! Löv it. Lappleken var både älskad och hatad. När man ska beskriva ett ord utan att säga något av följande – en, ett, den, det, någonting med stor bokstav (som namn, länder), första, andra, eller något som finns med i ordet – så blir det upplagt för både skratt och frustration.

I lördags var det fest med hela kören hos Lisa och Alex. Det blev lite spelande där också, men mest mindtricks, gåtor och en nostalgisk timme spelandes ”Jag har aldrig..”.

Kort och gott, två sena kvällar, vilka avrundades med en tripp till akuten i eftermiddags. Har troligen fått UVI och kantareller och champinjoner. Fick mich. Tajmingen kunde inte varit bättre. Imorgon åker jag till Karlskrona och därefter vidare till Malmö. Mmmmmm.

52.IMG_4244

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera