Panik!

Helt slut. Totalt slut. Alldeles enormt slut.

Då jag fortfarande hostar så att jag nästan får upp både lungor och revben tänkte jag att det inte var en så bra idé att vara med på Krav Maga’n ikväll. Men jag har redan missat en hel del. Och på lördag är det gradering. Så jag och min träningspartner Marie (may you rest in peace i Norge dit du ska fly(tta)), som också hade the sniffles, satt bara och tittade på. För att bli påminda om tekniknerna, komma ihåg att vara snabba med rekylerna, titta först och slå sen.

Efter en stund började jag känna en molande värk i mage och ryggslut. Tänkte att det var den ”kvinnliga tiden i månaden” som gjort sitt uppdykande. Men det blev värre och värre. Till slut kunde jag inte sitta still. Tarmarna slogs med varandra om att byta plats. I bilen på väg hem till Grums så skrek jag rätt ut. Hela vägen. 2.5 mil.

Jag skrämde slag på mamma när jag kom in och fortsatte skrika.

Det hjälpte inte att gå på toaletten. Värmekudden verkade nästan göra det värre. Uppallad på kuddar orkade jag inte ligga still. Till slut låg jag på rygg, med benen runt mamma och huvudet utanför kanten av sängen. Det lanade. Det blev värre. Det avtog. Det tog i. Efter tre timmar försvann det helt. Kvar är en mör kropp, en trött hals och en Emma som är alldeles totalt och helt enormt slut.

57. panikont

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera