Sommaravslutning i Alster

Min första sommaravslutning med kören. Alsters strandbad. Grilla, käka, tjöta, leka lekar. Vi i A1 kom sist i tävlingarna. Men det var planerat. Vi har varit så enormt bra under så lång tid att vi började få hybris. Så vi förlorade inte för att någon annan skulle få vinna. Åh nej. Vi förlorade för vi insåg att det skulle vara det bästa för oss. Vi behövde komma ner på jorden så att vi kan komma igen med nya friska tag till hösten. Blink, blink.

Det var precis så idylliskt som en sommaravslutning ska vara. Sol, vatten, mygg i tusental, utedass och en himmel som aldrig slutar vara blå. Det var ovanligt lite sång för att vara Söt Likör och CMB, men vi tog igen det på slutet. I en cirkel stående i sanden vid Vänerns strand sjöng vi tillsammans, killarna sjöng för tjejerna och tjejerna sjöng för killarna. Innan vi alla skiljdes åt i den vackra sommarnatten fick vi till en kramcirkel. Myspys.

Idag cyklade jag och pappa ner till macken och köpte glass. Årets första mjukglass. En bägare med Noisette i botten och polkaströssel ovanpå. That’s my fav. Eller tuttifruttiströssel. Hmm. Kanske få bli en till mjukglass i sommar. Men bara en till. Eller…

58.DSC_0437

58.

58.DSC_0453

58.DSC_0467

58.DSC_0471

58.DSC_0474

58.DSC_0463

, , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera