CSK, kära CSK

Jag har någon form av inflammation i kroppen. Tydligen kan de se att det sitter i hinnorna. Vilka hinnor? Jag tror de menar hinnorna runt lungorna, och ev hjärtat. Det kan tydligen ge upphov till oerhörda smärtor, och det är inte ovanligt att det strålar ut i nacke och axlar.

Det tas prover. Febern kommer och går. Testade att ta smärtstillande på dagen igår. Spydde. Oops. My bad. Det har konfererats med läkarna på Sahlgrenska, vilka inte verkar vara oroliga alls, så då är inte jag det heller. Nu ska infektionsdoktorerna här få säga sitt, och om sänkan (CRP) går ner får jag komma hem imorgon. Om sänkan (CRP) inte gått ner så tänker jag gå hem imorgon.

Jag mår mycket bättre. Ingen behandling är insatt. De tar endast massa prover och har mig under observation. Well, observationen har inte visat något utöver vanligheterna, och provtagning kan jag komma in och göra fast jag är hemma.

Visst, jag kan ha det värre – absolut.
Men imorgon ska jag ju spendera tid med Ruth..!

66.IMG_4320

66.IMG_4322

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera