Hörde jag skål? Toast!

Det blev inte sista passet med Krav Maga’n tidigare i veckan. Utan vi körde ikväll också. Då det var utomhus i tisdags och det är prat på att köra lite utomhusträning då och då under sommaren (fri träning, bara för att hålla teknikerna igång), så var jag övertygad om att det var utomhus ikväll också.

Mina byxor har spruckit i grenen så de är nu utmärkta för att träna realistiskt självförsvar i, utan att jag ska behöva vara ”rädd om dem”. Jag anlände således iklädd vanliga skor, jeans, sport-bh och linne + tröja. Visade sig att vi skulle vara inne… Jag kan informera om att det är oerhört tungt att träna i jeans. Maj gaad vad osmidig man är. Men det var också nyttigt. Blir jag attackerad på stan så har jag troligtvis inte träningskläder på mig. Om jag inte ska lägga mig till med en ny stil, vill säga.

Har varit en sväng i Stockholm och träffat vår nye supertrevliga kollega, Joakim (det var ett smart drag att skjutsa mig hela vägen till Danderyd, me like), stått i tältet på Blodomloppet, haft ett möte med Volontärsbyrån samt slaggat hos Martin och Hanna. Vi käkade kycklingpaj, pratade hemsida (min webmaster) samt bröllop. Jag och Ricki Tan ska vara toastmadame respektive toastmaster på Martin och Hannas bröllop i september.

It’s gonna be legend-wait for it-dary!!

62.ricki

Richard – toastmaster

62. MHWedding

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera