Krockera mig nu

Hoj oj.

Lite längre permis idag. Kanske tog ut mig för mycket. Det märks inatt.

Spelade krocket med mor och far för att lära dem reglerna inför deras midsommarfirande. Jag kom sist. Trassel hejade på inifrån. Jag tycker det är roligt att vi har börjat göra lite mer sällskapliga saker tillsammans. Spela spel. Krocket. Nu har de införskaffat kubb också. Oftast på somrarna så spelar vi kort. Jag vägrar spela poker, men vändåtta och ruter sju brukar gå an. Men nya saker förnyar.

Det slår åtminstone att prata om golf en hel kväll.

Nu när mamma arbetar på golfbanan och har börjat spela hon också så är pappa lyrisk. Vilket jag förstår och jag unnar honom all lycka, för satan vad han har längtat efter det här. Men jag vet inte vilka folket är som de pratar om. Jag kan kanske sätta ansikte på två personer. Max tre. Och efter en stund börjar de berätta samma saker igen. Och igen. Det har iofs inget med golfen att göra och visst det är jättekul att de kan underhålla varandra en hel kväll med bara tre topics, men som sagt, nya saker förnyar.

Har fått en ny granne på avdelningen. De här rummen är nybyggda och ska vara ganska ljudisolerade. Det struntar han i. Han skrek på hjälp tills jag gick och hämtade en sköterska. Det verkar inte som att han vet vart han är. Knappen att trycka på verkar ha gått honom förbi. Jag kanske får vara hans knapp inatt.

Nu håller vi tummarna för hemgång imorgon. Att jag har fått feber, frossa och mår allmänt tjyvens igen det ger jag snart blanka f*# i. Ro hit med Panodil.

krocket

trassel i fönstret
korsord

Inga kommentarer ännu.

Kommentera