Wicci och Åsa

Nu börjar jag komma på benen igen, så det var dags för ett nytt möte med mina tränare, Åsa och Wicci. Just ja! Jag har inte presenterat Wicci än – för två veckor sedan tog hon över mig och min styrketräning (som inte kommit igång ännu). Carro är ungefär som jag och har flera saker på gång samtidigt, så det blev lite för mycket projekt att stå i för hennes del.

Men Wicci kommer bli en toppentränare!

Hon och Åsa är också väldigt goda vänner även privat, så där känner jag mig väldigt trygg i att samarbetet kommer att fungera utan problem.

Wicci har varit i branschen sen 2002 och är förutom personlig tränare även licensierad gruppträningsinstruktör och kampsportare i grund och botten – thaiboxare. Hon driver sin egen blogg där hon också kommer att skriva om Heartcore – vi lär nog länka till varandra titt som tätt. Ni kan läsa mer om Wicci här (u-oh, ingen länk än? det kommer strax!).

Vi kommer köra igång med samma upplägg som tidigare i vår. Två corepass och ett löppass. Ikväll är sista träningen med Krav’en för sommaren, så då blir det inte fem pass i veckan utan tre under några månader, vilket jag tror räcker.

Först nästa vecka ska jag göra ultraljud och arbets-EKG här på CSK, för att se hur allting ser ut. Är det okidoki så kan jag börja träna mer strukturerat – äntligen!

Vi hade en liten photoshoot imorse på Bryggudden.

61.IMG_6222

61.IMG_2584.JPG

61.IMG_4352

61.IMG_5035

61.IMG_4579

61.IMG_0806

61. Wicci

, , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera