Pussa en groda, finna en prins?

Igår stundade bröllop mellan Elin och Erik i Köla kyrka. De lyckliga tu strålade ikapp i sommarsolen – Eriks ögon glittrade och Elin skrattade så högt som bara hon kan. Under middagen kom det fram att jag satt snett emot en tidigare Söt Likör-syster, och rakt över bordet satt hennes man som är tidigare medlem i CMB.

Plötsligt står vi utanför och övar på Aldrig Nånsin, Giftasvisan och Ack Värmeland. Carl, brudens bror, är också gammal CMB’are och tillsammans med professionella sångarna Christian och Ingrid samt några extra sångglada typer förbereder vi ett litet impromptu framträdande efter desserten.

Det var ännu en fantastiskt varm sommarkväll, sången och champagnen flödade och framåt midnatt rullade jag hemåt med bilstereon på högsta volym (ingen skumpa i blodet för min del).

Har idag sovit ikapp och hunnit med en räkmacka i Värmskog samt en promenad i regnet till silvergruvorna. Hundratals små grodor studsade vägen fram.

Döm om min besvikelse när det inte var ”riktiga” gruvor som man kunde gå in i, utan bara utgrävda raviner med stängsel runtom. Men grodorna vägde ändå upp.

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera