Turist? Javisst!

Phiu vilken helg! Vi har gjort ALLT!

Fotografiska, Mariatorget och falafel, Gamla stan, Slottet + Skattkammaren, SkyView, barbeque i en trädgård med utsikt över Gamla stan och Stockholms inlopp, nästa dag blev det Vasamuseet, Nordiska museet, båttur runt Djurgården, Kaknästornet, Gröna Lund (vi åkte dock inget, bara gick runt och åt glass), Skansen, Akvariet (jag gullade återigen med en tarantel, Ulla fanns inte kvar längre utan nu fick jag kela med Chilla), thaimat på Elefantpojken med Pamela, djävulusiskt chilistarka alkoholfria drinkar på Thaiboat, samt en dagstripp till Uppsala där vi käkade, fikade och turistade tillsammans med Ingrid, och gick på en orgelkonsert i Domkyrkan.

Vi kollapsade på söndagskvällen med lite öl och chips på balkongen. Mina fötter var väldigt tacksamma för att vi satt stilla och bad mig att aldrig resa mig upp något mer, någonsin.

Innan avfärd hem idag städade vi av lite i lägenheten som vi fick låna av en vän (tack Maddo!) samt passade på att fylla badkaret med badbollar :)

Kort och gott – en härligt rolig helg!

2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6 2.7

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera