Home, sweet h…aaatchoo!

Fy faen.

Här har man haft en underbar resa till Spanien med bästaste körerna (jepp, ”bästaste”, jag är starkt emot detta uttryck men väljer att let it slip by, för den här gången) och så kommer man hem och har blivit förkyld.

Fack, fack, fack.

Visst, en förkylning är klart att föredra framför ebola – jag ringde faktiskt Sahlgrenska förra veckan för att få råd om jag skulle våga åka till Spanien eller inte, då jag är riktigt orolig för vad som kommer att ske. Det hjälper inte att jag har spelat ”Plague Inc.” på mobilen hela hösten. En infektionsläkare svarade att det är minimal risk, men att resor överlag innebär att man utsätter sig för sjukdomar.

Flygplatser och flygplan är inte det mest hälsosamma alternativet. Inte heller att umgås med en förkyld resekamrat.

Turligt nog kom halsontet inte förrän söndag kväll, och måndag morgon inleddes hemresan.

Plus:

- Jag var inte sjuk under (typ hela) resan.
- Jag kunde vara med och sjunga på alla våra uppträdanden – inklusive i katedralen i Barcelona.

Minus:

- Jag är förkyld nu.

Jag har jobb att komma ikapp med, mail att skriva, telefonsamtal att ringa.

Samt att jag missar träningen. Gick inte på krav i tisdags, stannar hemma idag med. Lite tveksam hur det kommer gå imorgon med Wicci och Birger på Optimal. Samt att det är en del dags Krav-träning i Oslo på lördag.

Vitlöksvatten, vitlöksvatten, vitlöksvatten – work your magic!

Inga kommentarer ännu.

Kommentera