Peter Jihde unt rollerblades

Donationsveckan är här!!

Det drog igång med råge igår – jag inledde veckan i TV4 Nyhetsmorgon (favorit i repris) tillsammans med Kristina Hambreus. Tillsammans betonade vi vikten av att donera och ta ställning, vi skickade en hälsning till Jenny som inte kunde vara med oss och ja, vi fick väl med kanske en tiondel av vad vi hade velat få ut.

Vilade från träningen under måndagen. Var totalt utpumpad efter förra veckan och helgen. Så idag gav jag mig ut igen på inlines. Själv. Det blev totalt 8.5 km, vilket kändes rätt gött. Durandet i benen slutade mycket snabbare idag, men i gengäld var jag lite öm i baksidan efter söndagens utflykt.

Jag måste sett väldigt rolig ut på några broar – när det började slutta nerför så tog jag spjärn vid broräcket för att sakta ner och i stort sett släpade mig fram på vingliga ben.

But I don’t do nerförsbackar. Uh-uh.

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera