Kraschat donationsregistret x5

Igår stod vi som sagt på Stockholms Central och informerade om organdonation tillsammans med TV4 Nyhetsmorgon – och det gjorde vi så bra att donationsregistret kraschade – inte en, inte två, inte tre och inte fyra – utan fem gånger!

Det var helt galet! Folk kom hela dagen för att skriva upp sig – det finaste var nog en kvinna som sa ”Jag har gått in från Årsta för att komma hit och registrera mig.”

Vi stod på stationen i tolv (!) timmar. Från 05.30 på morgonen, till 17.30 på eftermiddagen.

Gissa om mina ben värkte mot slutet.

Emma Dalman Heartcore TV4 Nyhetsmorgon Centralen 5

Emma Dalman Heartcore TV4 Nyhetsmorgon Centralen 2 Emma Dalman Heartcore TV4 Nyhetsmorgon Centralen 3 Emma Dalman Heartcore TV4 Nyhetsmorgon Centralen 4

Emma Dalman Heartcore TV4 Nyhetsmorgon Centralen 1

 

Nu chillar jag på hotellet i Upplands Väsby, efter en mycket trevlig middag med Ewa-Britt som jag ska föreläsa med imorgon. Det verkar inte bättre än att jag har lite UVI, så jag flörtade med restaurangpersonalen så att jag fick lov att dricka min medköpta tranbärsjuice. Snart har jag hinkat en liter och ätit en halv påse torkade tranbär.

Och det är fotobevis på att jag (kors i taket) har plattat till mina kläder inför morgonens föreläsning.

Emma Dalman Heartcore Upplands Väsby hotellEmma Dalman Heartcore Upplands Väsby hotell 2

 

Träning

Onsdag – stått upp i 12 timmar och registrerat flera hundra i donationsregistret.

Torsdag - inte ett jota.

Imorgon blir det längdskidor igen – och nu ska Birger med!

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera