En dag i Torsby Skidtunnel

09:00 Upphämtning av Henrik, avfärd från Karlstad.

10:30 Framme i Torsby. Ombyte och ladda med O’boy och julskinkemacka.

10.44 Ut i spåret.

Första varvet. Lugnt, ta det lugnt. Andra varvet. Faaan vad tungt. Tredje varvet. Det här kommer aldrig att gå. Varför har jag anmält mig till Vasaloppet? Fjärde varvet. Pust. Femte varvet. Det börjar faktiskt glida på. Sjätte varvet. Nämen, titta vem som åker skidor – och bra går det också! Sjunde varvet. Okej, armarna är lite trötta. Åttonde varvet. Det här är riktigt kul. Nionde varvet. Japp, bara 10 gånger så långt så är jag i mål på Vasan. Tionde varvet. Fuck yeah, jag åker tio varv i rad!

12:40 Lunch!

Då Torsby upphör att existera på söndagar (varför är annars allting stängt?) så bidde det käk på Pizzeria Ararat. Hamburgertallrik, strips, cola zero – och finsällskap av Kim och Fredrik (Söt Likörska och CMB’are, dvs utomordentliga människor som sjunger i kör).

14:37 Ut i spåret igen (lunchen blev kanske lite väl lång).

Första varvet. Andra varvet. Tredje varvet. Fjärde varvet. Say what? Har vi redan åkt fyra varv? Femte varvet. Sjätte varvet. Ooookej, nu protesterar både armar och ben. Och det var ett misstag att käka strips förut. Sjunde varvet. Kom igen, bara ett varv kvar. Åttonde varvet. Dags att plocka fram mer av det där som inte väger någonting. Åk för faen, åk!

16:08 Ger oss för idag. Ombyte, snabbdusch, banan.

16:24 Avfärd från Torsby. Mot Sherwoodskogen!

17:55 Hemma. Soffa. Katt. Soffa.

Med en mobilkamera kan man hitta på lite vad som.

Och det går nerför!

Träning

Lördag - en till vilodag – hade fruktansvärt ont i halsen tors kväll och hela fredagen, livrädd för att bli sjuk. Tog det säkra före det osäkra och skippade gymmet.

Söndag - Torsby Ski Tunnel, totalt 18 varv, vilket blir 23,4 km.

, , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera