Schaffer

Igår så fick jag skaka hand, med Zebran från Banana Band.
Musicera ihop det var så kul – nu är vi laddade för jul!

Julkonsert igår alltså. Det var underbart, mäktigt, skoj och fantastiskt!

Vi var närmare 100 sångare: Söt Likör, Sällskapet CMB och X-choir. Tillsammans med Stefan Blomquist och Janne Schaffer. Tingvallakyrkan exploderade av sång och musik, och det var många som sa att det här var det bästa de har hört!

Jag var konferencier i år – igen. Och det var lika kul som alltid :) Det var extra roligt att jag faktiskt kunde sjunga den här gången. Förra julkonserten hade jag en mygga på mig, där ljudet sköttes av en kille längst bak som hade manuset framför sig. Men jag var lite orolig att han inte hade hunnit stänga av ljudet efter varje mellansnack, så jag vågade inte sjunga första frasen utan mimade. Sen var det jättesvårt att komma in i låten. Och inför nästa prat vågade jag inte sjunga det sista heller, ifall micken hade satts igång för tidigt. Och att växla mellan tal och sång, det är jättesvårt! Och på vårkonserten var jag så förkyld och hade ingen röst, så jag mimade alla låtar för att orka konferenciera tillsammans med Christina. Jag klarade precis hela konserten, sen var min röst totalt väck.

Så detta var faktiskt första konserten jag kunde sjunga på. Hallelujah.

Jag har också gjord de första pulspassen (noggrann genomgång av vad de innebär kommer en annan dag) – igår morse blev det första Vo2max-passet på SATS City, och idag första långpasset distans/intensitet. Det svåra var Vo2max, att komma upp i ca 170 i puls i tre omgångar. Jag kom för långt ner mellan varje intervall, så det var väldigt trögt att få upp pulsen igen.

Jag och Janne Schaffer Långpass cykel Julbord ICA Hagahallen

De bjöd på julbord på ICA Hagahallen på torsdagen – perfekt – då har jag det gjort, nu behöver jag ingen mer julmat i år (förutom julskinkan och risgrynsgröten, det går alltid ner).

Träning

Torsdag - Vo2max på cykel. Uppvärmning ca 20 min cykel. 3 x 3 min puls 165-170, vila ca 1,5 min mellan. Nedvarvning 10 min lätt cykling.

Fredag - Distans-/intensitetspass på cykel. Två timmar lätt cykling, puls 135-150.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera