En mil i stakmaskin

Tar man sig inte ut på riktiga skidor så skuttar man glatt till gymmet efter jobbet och kör järnet i stakmaskinen.

Eller ja. Glatt och glatt..

Nej då, det var faktiskt riktigt kul – när jag got in the zone. När jag kände vilken skillnad det är i armstyrka mot när jag testade stakmaskinen för första gången i höstas. Och när jag märkte att jag faktiskt fått in tekniken och kunde använda magmusklerna mycket mer för att dra ner, och sen låta armarna jobba den sista lilla biten. Upp och ner, upp och ner, upp och ner.

Det blev lite halvstressigt eftersom jag hade bestämt mig för att hinna med bussen hem, och alltså bara hade 50 minuter på mig.

Hehe, går på gym för att sedan ta bussen hem, det är nästan som att göra en amerikanare – ta rulltrappan upp till träningen… Men det blir så ibland för att man ska hinna allting. Och jag måste säga att det inte är fy skam att staka sig fram en mil på mindre än en timme..!

Stakmaskin SATS

Träning

Tisdag - gympass med LenaSATS, fokus på ländrygg, mage och baksida lår (aj!). Direkt efter blev det även lite Krav Maga..

Onsdag - stakmaskin 10 km på gymmet. Kan man räkna det till skidåkning? Jag tror jag gör det. Totalt 60,8 mil (varav 1 i stakmaskin).

, , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera