Ny sponsor – Trimtex!

Tänk vad vissa möten kan resultera i – ett samtal med Mikael som är engagerad i Karlstad XC och vips så har jag en klädsponsor!

Han mailade Trimtex och beskrev mig och mitt projekt – svaret blev:

Självklart vill vi hjälpa till!

Några timmar senare är beställningen lagd, och igår fick jag hem ett paket med massa fina och superbra tränings- och tävlingskläder av toppkvalitet! När jag även upptäcker att de har skickat med en bag, ett pannband och en mössa blev jag extraglad – det var inget jag hade väntat mig, men oj vad uppskattat! Mössan jag har är inte särskilt bra, och det är lite för varmt för att täcka hela huvudet så ett pannband var prima – och en BAG! – yiha! Det var välbehövligt kan jag säga – tänk vad jag har släpat grejer i ryggsäck + tygkassar + platskassar för att få med mig allt hela tiden.

Det är ett evinnerligt packande med all denna träning.

Paket från Trimtex

Uppackningen har börjat

Nämen titta här!

Skidjacka och -byxor

Cykeltröja och -byxor

Löpar-t-shirt

Trimtex-bag

Sponsring av Trimtex

Det märks verkligen skillnad i kvaliteten på Trimtex-kläderna och mina gamla -
jeezuz vad proffsig jag känner mig nu, jag kommer flyga i mål på alla tävlingar utav bara farten!

Träning

Söndag - två mil skidor (totalt 53 mil).

Måndag - gym på SATS, med fokus på ben och rygg (se föregående inlägg).

Tisdag - aktiv vilodag med Krav Maga på kvällen.

Onsdag - en mil skidor supertidigt på morgonen (totalt 54 mil).

Magisk morgon

Sådana här vackra mornar kan man få se när man är uppe med tuppen!

 

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera