Tredje populäraste Vasaloppsåkaren!

Då kör vi! Mindre än tolv timmar till start.

Fick ett roligt samtal nyss – jag blev tredje populäraste Vasaloppsåkaren!

Det har tydligen varit en anstormning av hälsningar, så det var riktigt bra att bli nummer tre – ergo, jag är glad!

TACK alla som har skickat hälsningar, jag ska hålla utkik efter dem imorgon i spåren (eller ja, spår och spår, längs med vattenleden från Sälen till Mora) – det ska bli jättekul att få läsa era peppande ord och se alla bilder!

 

Nu är det verkligen dags att sova. Har laddat upp och förberett mig så gott det går – och inte blivit minsta sjuk (kors i taket). Så här ser min snack-pack ut för resan, och jag räknar med goda bullar och uppiggande blåbärssoppa vid varje station.

Snacks under Vasaloppet

Rätt najs att ha medicinburkar hemma.

Vill ni följa min (ganska så långsamma) resa in i mål så laddar ni ner appen ”Vasaloppet Vinter 2015″, väljer Vasaloppet, och fyller i Emma Dalman, AXA. Det kostar sju eller nio kronor att bevaka min färd och få notiser varje gång jag passerar en kontroll och när jag går i mål.

, , , , ,

2 kommentarer till Tredje populäraste Vasaloppsåkaren!

  1. Kajsa Ko 7 mars, 2015 at 23:52 #

    Go girl!!!!
    Lycka till nu Emma! Det här fixar du hur enkelt som helst!! ;-D

  2. christer 8 mars, 2015 at 05:41 #

    Kör så det ryker Emma

Kommentera