Vasaloppshälsning – heja mig i mål!

Heja mig ända in i mål!

Vasaloppshälsningen kan man skicka hälsningar till åkare som visas på skärmar längs med spåret, och gissa vad? Den åkare som får flest hälsningar utses till Populäraste Vasaloppsåkaren och vinner fina priser..!

Så hjälp mig vinna utnämningen och lyfta frågan organdonation så högt det bara går!

KLICKA HÄR och följ stegen –> http://tinyurl.com/orzsgv6

Vasaloppshälsningen stänger kl.20.00 på lördag kväll, men skicka in er hälsning redan ikväll! Jag behöver ert support på söndag!

 

Det blev ett kortare lunchpass med Lena idag, och precis före träningen blev jag intervjuad av P4 Värmland. Jag trodde i min enfald att vi bara skulle spela in en intervju som skulle sändas senare i veckan, men när jag kom dit var det direktsändning i förmiddagspasset. Haha, tur att jag var i tid!

Jag är lite halvt ohyfsad för tillfället. Tar inte någon i hand, tar inte i några dörrhandtag, spritar redskap innan jag använder dem på gymmet. Är jättenervös för att bli sjuk… Influensan verkar ha drabbat alla – utom mig. So far, so good. Ta i trä, ta i trä, ta i trä.

Länk till klippet här.

 

P4 Värmland inför Vasaloppet

Robert på P4 Värmland.

Sista passet inför Vasaloppet

Balans- och coreträning.

Träning

Söndag - vilodag.

Måndag - en mil i stakmaskin. Totalt 64 mil (varav två i stakmaskin).

Tisdag - sista passet med Lena på SATS innan Vasan – fokus på ländrygg och rörlighet, ingen pulsträning.

, , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera