En helt vanlig onsdag

Så här var min onsdag tänkt att se ut:

Onsdag - första planeringen

När det är busy days måste jag börja räkna bakifrån för att se vilken tid jag behöver gå upp, för att hinna det som ska hinnas med.

Så här blev dagen:

Onsdag - andra planeringen

Ibland är man för trött.

Jag märker att jag behöver mycket mer sömn nu för tiden, om jag ska vara pigg och hänga med i tankarna. Annars blir jag seg, jag fattar långsammare (om än alls), jag blir ineffektiv och börjar kopiera Trassel – dvs somna överallt, närsomhelst.

Så det fick bli sovmorgon helt enkelt, innan intervju och fotografering, och sedan kom gäng nummer två till vår utbildning MOD 101. Fotograferingen blev mitt på Drottninggatan i centrala Stockholm. Folk stannade och tittade, en man tog till och med bild med sin mobil! Undrar vem han trodde att jag var. En toppmodell kanske? (!)

Fotografering 1

Fotografering 2

Efter ett tag brukar jag börja undra om jag fortfarande ler eller what my face is up to.
Då har jag fastnat i samma uttryck och känner mig mest som Jokern i Batman.

Träning

Onsdag - vilodag, fast det inte skulle bli det.

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera