Katni… Emma! The girl on fire!

Jag passade även på att testa bågskytte när jag var i Göteborg.

Det var helt nytt för mig, och svinkul!

Jag vill alltid hitta på saker med mina vänner när jag är i Gbg. Inför niomånaderskontrollen föreslog jag för Amanda och Johan att vi skulle göra något. Ja, middag! sa de. Nej, laserdome! sa jag. Det är på den nivån nu. Jag har suttit still nog mycket, jag vill röra mig, använda kroppen, leka, hitta på äventyr och testa nya grejer.

Så när jag hörde av mig och sa att nu kommer jag snart!, så fick jag tillbaka ”Kul! Vad ska vi hitta på den här gången?!” Och jag hade faktiskt inte kommit på något.. Så det blev till att googla. Tänk vad man kan hitta på det där internätet.

På måndagskvällar kl.17.30-19.00 är det prova-på-bågskytte på klubben BS Gothia i Kärra Centrum. Det kostar 60 kr/person och då ingår utrustning (till låns), instruktörer och instruktioner. Vi fick till och med bonustips av en kille i 10-årsåldern, och när Johan hade träffat mitt i prick tre gånger i rad sa grabben glatt att ”Nu kan du snart gå med i juniorlaget!”.

Bågskytte 2

Bågskytte 1

 

Träning

Onsdag - funktionell träning på SATS City (för en uppdatering om vad jag gör på det funktionella träningspasset, kolla här).

Torsdag - aktiv vilodag med Krav på kvällen.

, , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera