This bike is amazing. You’ll never believe what I can do with it!

Asså seriöst.

Den här cykeln.

(nu försökte jag skriva ”cykeln” tre gånger, och råkade skriva ”cyklen” varje gång – hatar det uttalet, likaså nycklen som många säger i skåne/södra småland. Skärp er sydsvenskar – säg det rätt eller säg det inte alls)

Iaf, min racer är helt amazing!!

Den är überlätt!

As you can see..

Superlätt karbonracer

Jag kan till och med lyfta den med bara ett pekfinger!

Verkligen superlätt karbonracer

Jag kollade idag upp vinnartiderna i WTG Durban för cykel 20 km etc, och låt säga att jag behöver skala av 10-15 minuter för att vara någonstans i toppen.. Så vår lugna söndagstur blev lite tuffare än planerat, när motivationen helt plötsligt dök upp att försöka åka fortare. Men med en så lätt cykel så går det undan.

Igår hade jag goa och glada peeps över på middag, några blev sovgäster och imorse lärde de mig hur man gör äggvitepannkakor. Jag hade totalmisslyckats med aiolin igår kväll, så det blev till att göra ny – och då blev det massa äggvita över. Vispa, vispa, vispa och vispa. Sen vispar du lite till. Smaksätt med salt, peppar, kanske lite timjan, och stek. It was delish!

Äggvitepannkakor

Träning

Lördag - ofrivillig vilodag, skulle kört styrka men hade väldigt ont i magen och kände mig lite sliten, så jag tog det lugnt.

Söndag - 20 km landsvägskörning på cykel. Totalt 262 km.

, , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera