Hashtagg cykla

Susade fram längs Klarälvsbanan i morse #racedaypass

Klockan var strax efter sju och solen stod högt på himlen #ajlöövspring

Det var perfekt #medvindpåvägentillbaka

Jag var så glad när jag kom hem #wonderbarstartpådagen

It’s a bit funny att jag har blivit så beroende av träningen #adrenalinjunkie

Inte konstigt att jag nästan blev deprimerad när jag var sjuk #netflixdugerintelängre

Men jeeez så stel jag kommer bli..

#intetränatpåTVÅveckor
#träningsvärkfromHELL
#detärSÅvärtdet

Cykelsmurf

Klarälvsbanan

Träning

Måndag - raceday på cykel = så fort pulsen kommer under 160 så sticker jag som attans i 30 sek (27-32 km/h-ish), sedan cyklar jag lugnare takt (20-22 km/h) tills pulsen gått ner igen, och så sticker jag igen. Repeat tills helt färdig. Hann 22 km. Totalt 622 km.

, , , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera