The Man Cave

Jag älskar att cykla, men jag är en kass cyklist.

Eller ja, kass på att sköta om mina babies.

Jag skyller på att jag inte har något garage, och att det bara inte blir av att man åker och ställer sig vid en bensinmack och tvättar cykeln, smörjer kedjan och pillar på växlarna (ha! som att jag ens kan det).

Voilà, enter The Man Cave.

Mikaels cykelkompanjon Daniel har en riktig cykelmekarverkstad i Viken i Karlstad. Komplett med cykeltvätt, ställ, öl och alla konstiga tillbehör man kan tänka sig. Det knepigaste var nog en smörjolja som luktade fruktig läppglans. Jag ville seriöst ha det på läpparna, smaka på det, slicka på det. Mmm…?

Cykeltvätt 1

Cykeltvätt 2

Cykeltvätt 3

Ännu ej rengjord mountainbike (lottas ut här!)

Nu är båda mina vrålåk skinande rena, kedjorna är smorda, växlarna är justerade och ramarna är till och med impregnerade! Ett tag framöver kommer regn och slask att bara rinna av, och det blir inga fläckar där vatten torkar. Som sprillans nya!

Träning

Torsdag - aktiv vilodag med Krav på kvällen.

, , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera