8 km och webbintervju

Nytt rekord!!!

Har sprungit åtta kilometer i ett svep utan att stanna – yiha!

Och det kändes till och med bra – jag hade kunnat fortsätta – men jag tänker vara smart och öka sakta men säkert. När jag skriver nytt rekord, så menar jag post-hjärtbyte. Innan, med mitt gamla hjärta, så sprang jag åtta kilometer kanske två gånger i hela mitt liv..

Hade company av Mikael. Det är fortfarande lite ovant att springa med någon annan. Jag väntar liksom på att mina ”gamla” tankar ska komma igång igen. Mina negativa tankar om att jag springer för långsamt, att den jag springer med säkert tycker det går sååå sakta, att jag ska försöka springa fortare bara för att visa mig duktig, vilket snabbt brukar resulterar i att jag inte orkar alls och min hjärna ropar:

Du kan inte, du kan inte, du orkar inte, du är svag, du är klen, alla andra är så mycket bättre än dig, bara ge upp och gå hem!

Men det var förr.

Nu bryr jag mig mycket mindre. Jag håller min takt och så får det vara bra så. Det är på mina premisser som jag springer, jag springer för mig själv och ingen annan. Jag tycker det är oerhört häftigt att jag är ute och springer över huvud taget!

Vi tog turen runt Örsholmen – så najs!

Finfina spår Örsholmen

På bron till Örsholmen

Vackert ljus på Örsholmen

 

 

Och just det, det här är också rätt coolt. För en vecka sedan så såg det ut så här:

Träning

Lördag - löprunda m Micke, 8 km på en timme. Totalt 28 km.

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera