High på Haibike

Med bara några timmar kvar till start laddar jag för fullt – med att pyssla om min bike – och att sova..

Jag vet vissa som var oroliga att jag skulle cykla Vättern runt på min Ferrari, min hybridcykel – vilket var tanken från början. Tills Mikael rockade loss med grabbarna på Karlstad Cykel- & Sportcenter, som tillsammans med Haibike sponsrade mig med en ultralätt och supersexig karboncykel!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter loppet, när den ska tillbaka. Jag har typ haft den i sängen de senaste månaderna. Det kommer bli separationsångest utan dess like.

Nu börjar jag bli lika nördig som cykelproffsen jag lärt känna under resans gång, och köper karbonpump för att den väger minst (samt för det smidiga handtaget), pillar av ventilhattarna för att det är onödig vikt, och smörjer kedjan med fyra lager.

30 mil. 300 kilometer.

Start kl.01.12. Startnummer 13738.

Följ mig på appen ”Vätternrundan” (gratis app, att få uppdateringar om vart jag är kostar 9 kr).

Ultralätt karbonracer

Racer från Haibike

, , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera