Tillbaka i sadeln

Då var vilan över – två dagar fick jag – dags att börja träna igen!

Har faktiskt noll träningsvärk efter Vättern, men jag är otroligt trött. Sover minst åtta-nio timmar om nätterna. Så ja, kanske att jag är lite medtagen.

Men nu kör vi vidare: Igår var vi ute och sprang, fem kilometer utan att stanna! Det går fortfarande inte särskilt fort, men med lite intervallpass under sommaren och kanske lite löpteknikträning så ska det la kanske gå att få lite sprutt på fötterna. Jag har ju inte några specifika tidsmål så egentligen kvittar det, så länge jag kan springa (läs: jogga) så är jag nöjd!

Längs med Pråmkanalen Haga i Karlstad

Pråmkanalen Karlstad

Beautiful evening! Karlstad är allt bra fint.

Och idag bar det av till badhuset – nu är det distansträning inomhus, för att vänja mig vid att simma 90 minuter i sträck, som är ungefär så länge som jag misstänker att Vansbro kommer hålla på-ish.

Jag hann inte tre kilometer, men däremot två och en halv. Det blev lite bassängbyte, och lite fullproppat med folk på kvällen. Alla ville simma innan badhuset stängde. Jäklar vad folk det blev. Men då försökte jag tänka ”Bli inte frustrerad, tänk att det är Vansbro, där kommer det vara mycket folk, strunta i att den där killen sparkade till dig, fortsätt simma, fortsätt simma..”

Just keep swimming, just keep swimming..!

Sundsta Badhus 1

Sundsta Badhus 2

Träning

Tisdag - löpning 5 km, 38 min. Totalt 20 km (ett 5 km-pass själv, ett Hjärtebarnslopp på 5 km och ett Blodomlopp på 5 km).

Onsdag - simning 2,5 km på 80 min, i bassäng. Totalt 6,55 km.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera