Nya skor!

Då så – då återstår ett enda lopp i Klassikern –> Lidingöloppet!

Så det blir till att springa, springa, springa i sommar.

Jag har fått en blåsa på höger lilltå de senaste gångerna jag varit ute och sprungit, som liksom inte ger sig. Nu var det över en vecka sedan jag sprang, så nu är den nästan borta, och jag vill gärna att den håller sig borta.

Lena rekommenderade att testa nya skor, så jag stack iväg till Löpex precis innan de stängde, och kom hem förut med en nyare och mer uppdaterad modell av de skor som jag har sen tidigare!

Det är så bra på Löpex, där kan man filma löpsteget så att man verkligen ser om det blir rätt eller fel. Vi diskuterade flera för- och nackdelar med lättare skor vs stabilare skor och jag fick mängder med tips på övningar och annat gällande löparknä. Så det blev en premiärtur i nya dojorna nu under sena kvällen – men bara fem kilometer, jag kände att det fick räcka för idag.

Även om jag inte ens kände mig trött efter Vansbro så är väl musklerna något mer slitna än vad jag tror.

Nya löparskor Löpex

Trassel godkänner de nya löparskorna

 

Träning

Måndag - löptur på 2 km uppvärmning (gång) och 5 km löpning. Totalt 50 km.

, , , , , , , ,

2 kommentarer till Nya skor!

  1. Sigrid 7 juli, 2015 at 16:22 #

    Vilken asicsmodell har du?! :-)

    • Emma Dalman 18 juli, 2015 at 13:31 #

      Vad kom vi fram till..? GT 2000 ?.. De är blå och nya, hehe.. :)

Kommentera