Kunglig middag och en månad kvar till Lidingöloppet!

Änd ajm baeck!

Nu blir det svenska ett tag till – nu har jag överlevt första delen av instruktörskursen i Krav Maga (GIC1), och det är dags att återigen börja springa. Lidingöloppet närmar sig med stormsteg – det är idag exakt en månad kvar. YIKES!

Känner mig lite pirrig, men bara jag kommer igång med löpningen igen så blir det nog kalajs.

Jag och Kim kiropraktor

Fick mig lite god massage av Kim i måndags när jag kom hem från Oslo. Jag var lagom spänd i nacke och höft, men efter några knäckningar kändes det (aj) mycket bättre! Det är lite som efter Vasaloppet, jag fattar inte riktigt att jag fortfarande kan vara så rörlig. I stort sett ingen träningsvärk alls, fast igår kväll på Krav’en märkte jag att armarna var lite trötta. Armhävningarna var inte särskilt snygga… Jag kände mig som en ostbåge…

Idag blir det ingen träning – idag fokuserar jag på att sitta rak i ryggen med stolt hållning. Jag laddar inför kvällens supé med Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia!

Jag har ju lite blåmärken på armarna sen Oslo (förvånansvärt få faktiskt) och jag försöker smörja in dem lite med Arnica för att de värsta ska lägga sig. Har ju av någon anledningen valt en klänning där det inte passar med långärmat.. Om inte annat så kan ju blånaderna bli ett intressant samtalsämne.

Har ni hört talas om Krav Maga?

Hehe, det roliga är när jag håller på att smörja in armarna och ser en utbuktning som inte är blå, och jag tänker ”Oops, där kommer det bli en bula..” och börjar smörja in den också. Efter några sekunder inser jag att det inte är någon bula. Det är en muskel.

Oops, håller jag på att bli vältränad?

Muskler

Nej, det är inte jag. Än.

Träning

Måndag - vilodag (tror fan det, efter nio dagars träningsläger). Behandling på Svealandskliniken.

Tisdag - Krav Maga + Flower när jag kom hem, orkade typ bara på knäna och till slut var magen i golvet..

Onsdag - vilodag – ska försöka få in lite Flower innan supé på Residenset.

, , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera