Nya leksaker!

För er som inte vet det så tränar jag Krav Maga – det är självförsvar och en jedra massa fighting. Det viktigaste är att inte hamna i farliga situationer över huvud taget, så förhoppningsvis kommer jag aldrig behöva använda mig av mina kunskaper.

Men det är jäkligt skoj att träna Krav!

Och idag fick jag hem lite nya leksaker – insåg dock snabbt att jag fick vara lite diskret när jag öppnade paketet och drog upp pistolen. Folk kan ju få för sig saker.

Nya leksaker Krav Maga

I övrigt har jag bestämt mig för att inte ha dåligt samvete för att jag vill slappa lite. Så nu njuter jag i fulla drag av parmesanchips (sorry mamma, sorry pappa – jag köper nytt!) och hänger på balkongen med min pälskling och inte bara en, utan flera goda böcker som sällskap!

Chips och bok

Semesterlyx

Träning

Fredag – vilodag!

Inga kommentarer ännu.

Kommentera