TACK för allt!!

Det känns väldigt konstigt att Klassikern är klar.

Tomt men ändå inte.

Det kanske har att göra med att jag har fullt upp med att utbilda mig till instruktör i Krav Maga (ni följer väl den parallella engelskspråkiga bloggen om den resan?), jobba, träna och sjunga!

Men ändå. Jag har inget nytt lopp jag siktar mot. Än.. Jag går inte upp 05.30 på morgonen för att träna. Just nu.. zzz… Jag kladdar inte med valla, pumpar inga däck, luktar inte klor eller sjö, och jag fipplar inte med skavsårsplåster på hela fötterna.

Det är för mig rätt otroligt att jag klarade hela Klassikern.

Jag vet att jag skrattat när folk höjt på ögonbrynen och undrat hur tusan jag ska klara detta, hur jag när de frågat

Hur långt sa du att Vätternrundan var nu igen..?

sagt 30 mil, och ”ja, det är långt” som att det inte rörde mig i ryggen. För vissa andra har jag berättat hur orolig jag varit till och från, och för andra har jag nästan fått garantera att jag kommer överleva överhuvudtaget. Men – om jag ska vara ärlig – så har jag många stunder känt mig lite detached från det hela. Som att det varit overkligt. Som att det inte varit jag som gjort allt detta.

Jag har tänkt att ”det här är något jag bara säger att jag kommer göra, men jag kommer ju egentligen inte att göra det”, SAMTIDIGT som jag tänkt att ”det är klart att jag ska genomföra det här, varför skulle inte det gå?”.

Som sagt – mycket konstig känsla. Vilket gör det ännu mer strange att allt är klart, och jag klarade allting.

MEN – det hade verkligen inte gått utan alla mina fantastiska vänner, sponsorer, tränare och familj!! Utan hjälp hade det varit svårt. Det hade varit ensamt. Det hade varit tufft och kanske rätt trist.

Som jag ser det så har jag – för allt svett jag gett – fått så otroligt mycket tillbaka! Vänner för livet, erfarenheter och minnen, en sjujävla resa, OCH – kanske viktigast av allt – insikten att jag klarar så mycket mer än vad jag tror. Vilken jävla kick!

 

TACK!

Enorma tack till alla som gjort denna resa möjlig!

Lena, SATS, Richard vid Vo2Testcenter, Marina vid Karlstads Dietistmottagning, Henrik, Torsby Ski Tunnel, Kalhyttan i Filipstad, Trimtex, Mikael, Karlstad Cykel- och Sportcenter, Haibike, Kim vid Svealandskliniken, 2XU, Sigrid, Stureking, Orvang och Birger + MARKUS Film!

Alla vänner, alla från MOD och alla andra som hört av sig och peppat – tack för ert stöd!

Mamma, pappa, systeryster, familj och släktingar – jag slår vad om att ingen av er trodde mig när jag började prata om Klassikern, men så sakteliga såg ni att jag menade allvar och oroade men omtänksamma miner byttes till uppmuntrande leenden och stärkande ord. ”Tack” känns futtigt.. SupermegayabbadabbadoobaotaTACK för allt!!!

Nu väntar nya utmaningar – häng med!

Inga kommentarer ännu.

Kommentera