Premiär!

Nu är dokumentären om Klassikern klar!

”Tillbaka till livet” blev titeln. Mycket passande kände jag! Omslaget är gjort av Lisa Orvang, som även har designat denna hemsida, alla illustrationer, loggan med mera.

Det känns ganska galet att det finns en dokumentär – om mig..

Hade någon för fyra år sedan sagt till mig att jag, innan jag fyller 30, kommer ha åkt skidor i tolv och en halv timme i sträck, cyklat runt Vättern, simmat, sprungit, varit med i TV4 Nyhetsmorgon inte mindre än fem gånger, gjort så många radiointervjuer att jag inte minns dem alla, varit på omslaget av DN, bytt hjärta (!), suttit i TV-soffa med en minister, dinerat vid samma bort som en prins, föreläst för flera hundratals människor, bytt jobb, bemannat ett dubbelsiffrigt antal Blodomlopp, blivit tjenis med Micke Syd, flyttat, fått simmaren Anders Olssons mobilnummer, spelat in en bioreklam – och mycket mer.. – och till råga på allt få en HELT EGEN DOKUMENTÄR! – ja, då skulle jag undrat vad den här personen hade rökt på för nåt..

Det låter ju alldeles otroligt.

Och ikväll hade dokumentären premiär. I Folkets Hus i Grums, min födelseort. Närvarade gjorde inte bara Birger, min dokumentärfilmare (och extramorfar), utan även landshövdingen Kenneth Johansson, tillika ordförande i Donationsrådet, och på plats var även min hjärtläkare Aydin Toksöz, som upptäckte min hjärtsvikt och som såg till att jag kom till Sahlgrenska för undersökning och utredning för transplantation.

Biosalen fylldes av mängder med människor, varav jag kände många (born and raised) men där fanns också nya ansikten. Efter att filmen visats – det här med att se sig själv på så stor duk alltså.. – så gick jag, Birger, Kenneth och Aydin upp på scenen och besvarade frågor från publiken och diskuterade organdonation.

En väldigt lyckad kväll är till ända! Nu får vi se om vi kan få till några fler visningar!

IMG_2694

Biosalongen håller på att fyllas..

IMG_2700

 

Birger, Kenneth, jag och Aydin.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera