Klassikerfest!

Jag är väldigt mycket för firande – kan man fira så ska man!

Varför begränsa sig till födelsedagar och julafton?

Har man fått nytt jobb? Fira!
Klarat skolan? Fira!
Tagit bort ett oregelbundet födelsemärke? Fira!
Inga hål hos tandläkaren? Fira!

Ja, ni catch my drift..

Så därför var det ju självklart att jag skulle ha en Klassikerfest!! Vilken gick av stapeln igår!!

Alla som hjälpt mig, stöttat, mina vänner, min familj – alla var inbjudna, och vi var nog totalt 30-35 pers som firade med skumpa, småplock, snittar och stora leenden i min lilla lya på 53 kvm. Det är det jag gillar med fester (mina egna i synnerhet), eftersom jag känner så många så vill jag ju bjuda alla och då blir det en underbart härlig mix av personer som aldrig skulle träffats annars. Det blir intressant, spännande och – hittills – mycket lyckat!

Stort tack till alla som gjorde kvällen till det den var – jätterolig, jättehärlig och jätterörande – att så många vill komma och fira med mig, det värmer mitt ny-gamla hjärta.

DSC_0005

DSC_0006

DSC_0007

DSC_0008 DSC_0009

DSC_0010

DSC_0011

DSC_0012

DSC_0013

DSC_0014

DSC_0015

DSC_0016

DSC_0017

DSC_0018

DSC_0019

 

Kvällen avslutades med en gastronomisk upplevelse på Chaplin – restaurangen som ligger en gata upp från mig och som jag under tre års tid har sagt att jag vill gå till. Igår intog jag och mina föräldrar en helt wonderbar middag – vi valde alla tre olika rätter, men fick alla den bästa maten vi ätit på länge. Jag tror vi sa ordet ”Himmelskt” totalt 50 gånger.

Så en himmelskt trevlig kväll avslutades med himmelskt god mat.

Nu väntar vi bara på att dokumentären skall bli klar, så har vi wrapped up detta himmelska äventyr. Himmelskt kul, eller hur?

 

 

IMG_2021

Inga kommentarer ännu.

Kommentera