Påsk, pjosk.

Har ni inte sett Johan Glans’ ”World tour of Skandinavien” och/eller ”World tour of Skåne”, så har ni två roliga YouTube-timmar framför er.

”World tour of Skåne”
”World tour of Skandinavien”

Vill ni bara ha påskanknytningen så rekommenderar jag följande från Skandinavien-turnén:

Vi firar inte påsk i min familj. Käkar inte påskmiddag, målar inga ägg, och tänker inte särskilt mycket på Jesus. Så jag glömmer bort att det är en högtid. Att det kommer ungar utklädda till kärringar och tigger godis innan de ska flyga till Blåkulla. Att hela Sverige tydligen ska äta sill (igen). Att musten som blev över från i julas bytt namn och fortsätter erodera allas munhålor. Men framför allt glömmer jag det viktigaste.

45.Skärmavbild 2014-06-13 kl. 10.36.16

Jag hade fikatjejerna på fest i fredags. Som tur är har jag blivit expert på det alkoholfria utbudet, så ovanstående miss var ingen katastrof. Vi kunde också fått en enormt trevlig kväll, då jag hittar ett VISA-kort liggandes på gatan när vi kommer in till stan. Hmm, gratis dricka ikväll?

Lugn, jag har ett samvete. Vi lämnade in kortet till närmsta polisbil vi såg, vilket var enkelt för det kryllade av poliser i centrum.

Idag firade släkten min födelsedag (något försenat), samt min andra födelsedag som ägde rum här i dagarna. Jag fyller ju faktiskt år två gånger nu för tiden. Vi drack champagne och andades ut för att detta året nu låg bakom oss. Sen tände vi ett ljus och jag spelade och sjöng för min donator.

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera