Project Cola

Zzzzzzzt!

Då har projekt ”Avkolsyra Coca Cola” inletts.

Jag har skakat, rört och hällt coca cola fram och tillbaka – så nu snart finns inte minsta lilla bubbla kvar.

Why?

Jo, vid Hökberg är planen att jag ska få avkolsyrad och ljummen Coca Cola av teamet för att få en sista energikick och boost in i mål. Och när man anstränger sig och måste dricka fort så går det bra mycket smidigare utan kolsyra, likaså klarar inte magen av att få i sig för kall vätska – då måste kroppen jobba på att värma upp den till kroppstemperatur och det tar energi som jag inte har lust att avvara.

On a completely different note, så är jag helt förundrad över att jag inte har blivit sjuk i vinter.

It’s a miracle.

Som transplanterad har jag nedsatt immunförsvar pga mina läkemedel mot avstötning, så jag har dels lättare för att bli sjuk, och väl jag blir det så tar det längre tid för mig att återhämta mig. Har jag en sablans otur så kan en vanlig förkylning, om den sätter sig fel, orsaka avstötning. Men då ska man ha maximalt oflyt. Och jag kan inte tro det flyt jag har haft de senaste månaderna. Nu gäller det att klara sig tre dagar till, sen är Vasan avklarad. Äta och sova bra, dricka rikligt, mycket te med citron och ingefära, högar med vitlök och en panisk besatthet av att inte ta i dörrhandtag, räcken eller andra människor. Det har varit ett vinnande koncept de senaste två veckorna. Let’s keep it that way.

(sett alldeles för mkt Big Bang Theory senaste kvällarna, engelskan sitter som berget)

Projekt avkolsyra cola

 

 

Deltog i P4 Dalarna imorse också, btw:

Länk till inslaget här.

 

Träning

Torsdag - jag var med på Krav’en, men deltog inte särskilt mycket – skuggboxades för mig själv, övade på några tekniker, lite sparkar mot väggen och i luften. Det skulle vara typiskt mig att stuka en fot- eller handled, eller köra slut på mig själv totalt, om jag hade varit med hela träningen. Men man lär sig mycket av att titta på och iaktta också. Boom, boom, POW!

, , , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera