Valborg – vaken dygnet runt!

Valborg, då sjunger jag med Söt Likör – det är tradition (sen ett år tillbaka eftersom jag inte varit med i kören så länge)!

Klockan 15.00 är det skönsång på Stora Torget, då åker studentmössorna på – tänka sig, jag trodde aldrig att jag skulle ha någon nytta av studentmössan efter studenten, tji fick jag. Efteråt knallar vi till biskopen för Korv, Kör & Kaffe. Vi käkar korv, sjunger körsång och dricker kaffe (läs: dricka).

På kvällen vankas det sittning – årets största sittning, där både aktiva och exilmedlemmar deltar. Vi hade finbesök i min stämma från både Emmy och Ellinor, som – ve och fasa – har slutat i kören..! Jag bjöd på lite spex, och upptäckte till min förvåning klockan tre på morgonen att jag inte var det minsta trött. Inte heller klockan fyra. Inter heller klockan fem då det var första frukosten – smörgåstårta. Kring sex började ögonlocken sjunka ihop lite grann, och halv sju cyklade jag äntligen hem, för att gå och lägga mig en timme senare. Yikes.

Jag gick upp efter 16.00 idag, och har slöat i soffan ända sen dess.

Men det var en otroligt vacker morgon när jag cyklade hem – sol, fågelkvitter, en tom buss på väg till Kronoparken, och resterna av en majbrasa nere vid Kroppkärrssjön.

Lång Valborgsnatt - vaken kvart i sex på morgonen

Vad gör jag fortfarande vaken?

Majmorgon vid Kroppkärrssjön

Det pyr fortfarande i majbrasan

Valborgsglöd

Träning

Torsdag - vilodag.

Fredag - hehe, vilodag..

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera