I’m a sick, sick person

Andra helgen i rad på akuten.

Blodomloppet i Karlskrona i måndags var en succé, likaså det i Malmö på tisdagen – trots en del regn och kalla vindar. Mitt körkort kom i torsdags – sicken tur för det gamla går ut idag – och årsmötet för MOD i Stockholm i fredags var mycket trevligt och soligt.

På tåget hem från hufvudstaden kände jag att min energi inför helgen var ganska obefintlig. Det skulle bli fint väder och det enda jag ville var att gömma mig hos mor och far i Grums, må gott under ett parasoll och äta glass.

Visst, som om det skulle gå i lås.

Snuvan började få grepp om mig på fredagen. Hostan kom lite senare. Febern bröt ut idag. Men det som var värst var lördagsnatten. Om det var kantareller och champinjoner förut så var det en hel svampskog nu. Toaborsten såg väldigt inbjudande ut. Den kanske skulle lindra..? Till slut gick det inte längre och det bar av till gynakuten på CSK vid tre på morgonen. Halv sex var jag hemma igen, med medicinering, fötterna uppe på en kudde och jag somnade till slut av utmattning.

Idag, jag vet inte hur det gick till, så har jag skrivit manus inför vårkonserten vi ska ha på tisdag. Det som oroar mig är att jag är en av konferenciererna. Och jag har ingen röst. Uh-oh.

54.IMG_4246

54.IMG_4248

54.IMG_4262

, , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera