Swing it Maj(-istern)!

Jag gömmer mig fortfarande i Grums. Det går rätt okej att jobba på trots förkylningen när jag slipper bekymra mig om att handla, laga mat, diska (praise thee diskmaskin!) och städa. Om jag har det bra? You bet ya!

I måndags satt jag med på kvällens genrep inför vårkonserten. Feber, hosta och fortfarande ingen röst. Tack och lov att Christina också är konferencier, jag borde klara 50 % av mellansnacken. Jag höll mest tyst och hoppades att tisdagen skulle bjuda på bättre förutsättningar.

Efter 12 koppar citron- och ingefärste, en hel ask med Strepsils Ingefära och massor utav Vicks Blå var det så dags för Söt Likörs vårkonsert:

”Swing it Maj(-istern)!”

Det var helt otroligt, men rösten höll precis genom hela kvällen. Och vilken konsert! Jag är så glad att jag fick vara med om den! Mina underbart härliga körtjejer, finfina Hebbe Sisters som var med och uppträdde, släkt och vänner i publiken. Och ett program som flöt på without a hitch. Stämningen var på topp och hela festsalen på Stadshotellet stod upp och dansade med oss – så jäkla kul!

Nu fortsätter jag kurera mig hos les parents. Idag yttrar jag inte många ord i onödan. Jag låter som en yngling i målbrottet korsad med en katt som fastnat i ett staket korsad med en annan katt som tvingas till att bada…

55. Vårkonsert

, , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera