Vad är blå, lila, vinröd och i Norge?

Jo – JAG!

En hel dags kravträning i Oslo satte sina spår.

Armar och ben är fläckiga, ena örat är ömt, vänster tumme är stukad, revbenen ligger utanpå kroppen och underläppen saknar lite hud.

 

Men fan så kul det var!

 

Förkylningen släppte under veckan, men på lördag morgon var jag fortfarande inte helt säker på om jag skulle åka eller inte. Shit vad glad jag är att jag kom iväg! Vi var närmare ett 50-tal utövare som träffades på OFC, Oslo Fight Center, för fem timmars träning. Efter en gemensam uppvärmning delades vi in i grupper för respektive grad. Jag tillhör dem som ska graderas för P2, och vi var största gänget där. Hela dagen drillades vi i de tekniker som gäller för just vår kommande gradering. Jag tränade med Sigurd, en kille som tränat en hel del tidigare, men som nu gör om P-delen.

P står för Practitioner, just FYI.

Jag lärde mig sjukt mycket! Vi fightades så att svetten flödade, tårarna rann, och ja – det var lite blodspillan. Min läpp, hans tänder.

Slag, sparkar, roundhouse, outside defence, inside defence, strypning bakifrån, från sidan, på marken, med bakåtdragning och massa mer. Känner mig rejält laddad – och väldigt glad att det gick så bra att träna efter mitt uppehåll (resa + förkylning).

 

Resten av helgen har jag hängt hos Beccus och Mattias, käkat hemlagade hamburgare och snackat skit. Bokstavligt talat.

Nu väntar lite pingis innan lyxbussen Bus4You tar mig hemåt

 

IMG_5693

Minnen från helgen.

IMG_5685

IMG_5682

 Så här går det om man inte blockar…

IMG_5681

Träningskompanjonen for the day! #galennorrman

IMG_5686

Foooooood – for the soul and the mind!

 

 

, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera