Mediahelg

Hela helgen figurerade jag i media!

 

I lördags kunde många värmlänningar få läsa om mig lagom till helgfrukosten:

http://www.vf.se/hela-livet/med-nytt-hjarta-mot-en-svensk-klassiker

Och i söndags kunde man ta del av resan i GT Expressen:

http://www.expressen.se/gt/emma-fick-nytt-hjarta–nu-tranar-hon-for-vm/

 

Igår fick jag äntligen tummen ur och anmälde mig till Engelbrektsloppet! Loppet fungerar som seedning inför Vasan, så att jag slipper starta längst bak – samt att om det skulle vara så lite snö att Vasan (ve och fasa) ställs in, så räknas Engelbrektsloppet 60 km in i Klassikern den också. Man kan alltså välja mellan Vasan och Engelbrekt.

Många tänker ”Varför åka nio mil skidor när det kan räcka med sex mil? Man väljer ju det som är enklast.” Men njaej, jag vet inte det jag. Jag har en speciell känsla inför Vasaloppet, det känns mer ”på riktigt”. Vi kan väl likna det vid easy-bake produkter, där man får en färdig mjölblandning och bara ska röra ner vatten så blir det bröd/sockerkaka/whatever. De flesta tycker nog inte det är i klass med att baka ”på riktigt”…

Anmälan Engelbrektsloppet

 

Träning

Måndag – vilodag.

Tisdag - Krav Maga.

 

, , , , , , ,

2 kommentarer till Mediahelg

  1. Nea 7 december, 2014 at 17:05 #

    Läste om dig i tidningen på jobbet och blev sjukt inspirerad! Fick med mig sambon och vi började tränade tillsammans senare på kvällen med ett löfte om att göra den svenska klassikern framöver! Lycka till Emma!!

    • Emma Dalman 7 december, 2014 at 23:08 #

      Härligt! Väldans kul att höra :) Heja heja!!

Kommentera