#ISHAREMYHEART

Och mediaveckan fortsätter!

Radio Metropol uppmärksammade Alla Hjärtans Dag och vår kampanj #ISHAREMYHEART, så det blev till att ta det lilla picket och packet och sticka upp till Stockholm redan på torsdagskvällen. Tio i två på natten var vi framme.

Väl i Radiohuset på fredagsmorgonen undrade jag lite hur det här skulle gå. Precis innan jag skulle på diskuterade de #Fifty shades of Grey”, tidelag, pippa en pippi och hur ärkebiskopen ställt frågan om det skulle vara lagligt att smörja in.. ehum.. ”intimare delar” med saker som djur, som t ex hundar, skulle tycka vara gott att.. hm.. slicka bort…

”Jaha”, tänkte jag. ”Och hur vänder vi det här till organdonation?”

Men det gick ändå helt okej. Here’s the clip.

Radio Metropol

Lördagen spenderades på gallerian Liljeholmstorget – vi eventade med #ISHAREMYHEART!

Istället för rosor delade vi ut hjärtpinnar och flyers, folk tog kort i vårt photo booth och vår fantastiska kör uppträdde. Det var otroligt många som kom fram och sa ”Vad bra att ni står här! Jag har tänkt anmäla mig hur länge som helst – hur gör jag? Kan ni fixa det här?”

Oh yeah. Klart vi kan.

I share my heart 1

I share my heart 2

I share my heart 3

I share my heart 4

I share my heart 6

I share my heart 5

 

Undertecknad sjöng också en snutt. Min omskrivna text till ”Fattig bonddräng”, som heter ”Heart Girl”. Texten skrev jag när jag stod på väntelistan.

Jag har aldrig sjungit den offentligt förut.

Det är två personer som har fått höra den innan igår. Så det var lite pirrigt, men vad är mer passande att debutera på än Alla Hjärtans Dag.

Nu väntar en eftermiddag/kväll i spåren. Om tre veckor är jag mitt i Vasaloppet.

Sen kan jag lägga skidorna åt sidan.

 

Uppladdning

Lyxig uppladdning inför träning på fredagkväll.

Kettlebell swing

 

Vi passade på att köra ett träningspass på SATS på Birger Jarlsgatan i fredags (vaddå, det funkar ju inte med två vilodagar i rad). Jag hade fått helt nya övningar från Lena för att fokusera på rygg och ben inför Vasan – det blev mycket kettlebells, exvis swingar som syns ovan.

Vi undrade lite vart alla vanliga människor höll hus. Där fanns tjejer med ådriga armar, killar med biffig överkropp och spinkiga spaghettiben, de som tränade i flera lager kläder för att förbränna mer, en kille som körde knäböj med tungt laddad skivstång ovanför huvudet (jag trodde hans ljumskar skulle spricka), och alla poserade, flexade, putade och höll in så fort de skymtade sig själva i spegeln. Jag kände mig extremt average, men roade mig med att beskåda det svettiga och testosteronstinna zoo jag hade framför mig. Jag kunde stått där hela kvällen.

 

Träning 

Torsdag - en mil skidåkning i väldigt jobbiga spår (mjuka, breda, skräpiga). Totalt 51 mil.

Fredag - styrketräning på SATS, mycket ben + rygg – alla övningar 3 x 15:

- Knäböj med kettlebells 2x12kg.
- Utfall med knäböj 2x6kg.
- Spänsthopp med kettlebells 2x6kg – djup knäböj och sen ett spänstigt hopp upp.
- ”Åttan” med en styck 8kg kettlebell – stå brett isär med benen och djupt ner, för kettlebell i en åtta runt benen 3x30sek, byt håll efter halva tiden.
- Kettlebellssvingar 10kg (se gif).
- Rygglyft – ligg på mage och gör ryggresningar med en käpp i handen, lyft isär benen när käppen lyfts framåt (så att man blir som ett X).
- ”Helikoptern” – ligg på mage, lyft benen från golvet hela tiden, ta en 1.25 kg vikt och gör stora helikoptersvingar runt kroppen med raka armar, 3×30 sek, byt håll.
- Diagonalen – ligg på mage på en coreboll, fötter och fingertoppar i marken, lyft och spänn höger arm och vänster ben rakt upp, växla. Gör 15 reps per sida.

Lördag - vilodag.

, , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera